Prime Design LogoMK / EN

За нас

Прајм Дизајн е тим од млади, енергични и креативни дизајнери гладни за нови предизвици и докажување пред светот. Ние не го работиме ова затоа што мораме туку затоа што го сакаме. Дизајнирањето е нашата храна и мотивација.

About us

Како работиме

01.

Идеа

Critical thinking bro

02.

Истражување

Site Stats amico

03.

Концепт

Business Plan rafiki

04.

Конечен Производ

Product tour amico

Што Нудиме

Developer activity amico

Веб Дизајн

Изработка на веб сајт по ваша желба оптимизиран за потребите на вашите посетители. Како систем за менаџирање на вашиот веб сајт користиме Вордпрес затоа што е најкористен и најдобар особено за мали и средни бизниси. Сите наши дизајни се модерни и респонсивни односно прилагодливи за сите уреди.

E-commerce

Флексибилни решенија за вашата веб продавница. Имплементација на систем за наплата, оптимизација на вашите производи, синхронизација со социјални мрежи и вашата маркетинг стратегија.

Ecommerce web page amico
Website Creator amico

Оптимизација

Вршиме оптимизација на вашиот постоечки или нов веб сајт. Оптимизација на сите ваши слики, видеа, фонтови, проверка за скршени линкови, минификација на фајловите на вашиот веб сајт, CDN како и оптимизација на серверот. Покрај тоа нудиме и SEO оптимизација за вашиот веб сајт што подобро да рангира на интернет пребарувачите.

Одржување

Интернетот е динамичен а тоа значи дека треба да имате сигурен партнер што ќе ви помогне да останете во тек со сите промени а вашиот веб сајт да работи беспрекорно 24/7. Нудиме мониторинг на вашиот веб сајт, дневни или неделни бекапи, апдејти на сите ваши алатки и плагини, проверка на безбедноста за што ќе добивате месечни извештаи.

Design team amico
START

ЛАНСИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ БРЕНД ВО ИДНИНАТА!

БЕСПЛАТЕН ХОСТИНГ ВО ПРВАТА ГОДИНА ЗА СИТЕ НОВИ КЛИЕНТИ!